Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

svun1.jpeg

Anslut er!

Har ni ett ungdomsråd som ännu inte är med i Svung gemenskapen? Kom igen, det är dags att bli medlemmar nu! Att vara med innebär så himla många fördelar för er som ungdomsråd! 

3 ANLEDNINGAR ATT ANSLUTA ERT UNGDOMSRÅD TILL SVUNG: 

1. GRATIS MATERIAL + UTBILDNING
Tillgång till allt vårt grymma material och alla våra utbildningar helt gratis. Plus att vi såklart hjälper er att bolla idéer och påverka kommunerna.

2. TRÄFFA ANDRA GRYMMA 
Vi anordnar träffar 4-5 gånger per år, då unga från hela landet möts för att utbyta idéer och hämta hem massvis med inspiration och pepp.

3. FLOOS
Som grädden på moset kan ni söka ekonomiska bidrag från oss till ungdomsrådets verksamhet.

HUR DET FUNKAR

Många av ungdomsråden jobbar med liknande saker, och därför är det viktigt för oss att se till att de kan utbyta information och inspireras av varandra. Att vara medlem i Sveriges ungdomsråd innebär att ni får möjlighet att vara med på feta grejer, och att ni får ta del av allt som vi gör.

Allt vårt jobb går ut på att göra det bättre för våra medlemmar. Det är ungdomsråden som grupp som blir medlemmar hos oss, och då ansluts automatiskt alla enskilda medlemmar i det lokala ungdomsrådet, och räknas därmed som medlemmar i Sveriges ungdomsråd nationellt. Första året är det gratis för ungdomsrådet att vara medlem, för att få prova på hur det är och få möjligheten att lära känna oss lite bättre. Därefter kostar det 500kr per år och per medlemsförening. Det spelar alltså ingen roll hur många ni är, det kostar ändå bara 500 kr för hela ungdomsrådet.

FINNS INGET UNGDOMSRÅD?
Om det inte finns ett ungdomsråd där du bor så kan du starta ett så klart, och bli med hos oss på det sättet! Läs mer på knappen om hur du startar ett ungdomsråd.

FÖR ATT BLI MEDLEMMAR
För att kunna bli medlem i Sveriges ungdomsråd krävs det att ni är en grupp på minst 4 personer mellan 13-25 år som engagerar er lokalt för att göra samhället bättre. Ni behöver ha fattat beslut om hur ni vill jobba, och kunna skicka in era stadgar till oss. Om ni inte har några stadgar så kan vi hjälpa er att skriva dem! 

FYLL I BLANKETT
När ni bestämt er för att gå med hos Sveriges ungdomsråd gör ni det genom att fylla i en blankett och skicka in den, tillsammans med era stadgar, till oss! Vi fattar beslut om medlemskap på styrelsemöten, och ni får besked om medlemskap inom två veckor efter att vi fått er blankett.  

När ni väl har blivit medlemmar så kommer ni få ett användarkonto i vårt digitala medlemssystem eBas. Länk till eBas har ni här.

FORTFARANDE OSÄKRA?
Om ni vill testa vad det innebär att vara medlemmar innan ni skickar in blanketten så är ni välkomna att prova att komma på någon av våra träffar, åka på studiebesök hos några av våra medlemmar eller komma och hälsa på oss i Stockholm. Hör av er bara så löser vi det!