Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Boka Sveriges ungdomsråd

Sveriges ungdomsråd erbjuder en stor katalog av utbildningar, workshops och föreläsningar på tema inflytande och delaktighet för unga. Vi pratar om konkreta metoder för arbete inom detta område, och blandar statistik och fakta med pepp, diskussioner och värderingsövningar. 

Vi kan hålla kortare föreläsningar och utbildningspass för små eller stora grupper. Vi gör allt från att utbilda kommunstyrelser, och bolla idéer med nystartade ungdomsråd till att prata på stora konferenser eller hålla i dialogdagar. Vi kan göra det mesta på tema ungdomar och makt, så tveka inte att skicka en förfrågan om det just du vill ha! Vi tar alltid med oss massvis med inspiration och energi, och får alltid strålande feedback på genomförda utbildningar eller workshops. 

Vi vill att ni skickar förfrågan minst 2 veckor innan utbildningstillfället ska äga rum, detta för att underlätta planering och resebokning.

Alla utbildningstillfällen som ges till medlemsungdomsråd genomförs gratis. Andra utbildningstillfällen kommer med en kostnad. Skicka in en förfrågan så återkommer vi med offert! 

Namn *
Namn
Det vill säga, vem är det som arrangerar passet?
Till vem riktar sig passet? Ungdomar i ungdomsrådet, andra ungdomar, elever i skolan, politiker, tjänstepersoner eller några andra?