Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Jobba med oss

lediga jobb


Projektkoordinator till demokratiprojekt för unga

Debattspelen är ett projekt av Sveriges Ungdomsråd och Kulturhuset Stadsteatern som finansieras av Allmänna Arvsfonden. Vårt syfte är att väcka intresse för samhällsdebatten genom att ge ungdomar konkreta verktyg inom retorik, argumentation, och kritiskt tänkande. Projektet riktar sig till gymnasieelever och består av tre delar: lektioner, träningsläger, tävlingsmoment. I slutet av varje termin arrangeras en debatturnering på Kulturhuset Stadsteatern, där deltagande skolor får möta varandra.
 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en proaktiv “doer” som vill arbeta med unga och demokratifrågor!

Du kommer arbeta med att jobba uppsökande mot målgruppen vilket innebär att rekrytera skolor och elever till projektet. Den här tjänsten kräver att du är självgående, duktig på sociala medier och kan göra skolbesök. Du kommer också ha en aktiv roll i planering av turneringar och träningslägret.

Meriterande egenskaper:

  • Erfarenhet från skola och/eller barn- och ungdomsverksamhet
  • Erfarenhet av att organisera events
  • Kunskap/utbildning inom retorik & debatt (även t.ex. spoken word)
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Erfarenhet av arbete med referensgrupp/fokusgrupp
  • Erfarenhet av arbete med sociala medier, grafisk form eller rörlig bild.

 

Arbetsroll: Projektkoordinator

Anställningsgrad: 75%

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning. Slutdatum för projektet är september 2019.

Arbetsort: Stockholm

Tillträde: Måndag 13/8 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 13/7. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

 

Ansökan med CV och personligt brev skickas till verksamhetschef Najma Mohamed på najma@sverigesungdomsrad.se. Vi värdesätter mångfald och en jämnare ålders- och könsfördelning uppmuntrar därför fler unga sökanden.

Mer om projektet hittar du på http://www.sverigesungdomsrad.se/debattspelen

 

Arbetsgivare är Sveriges ungdomsråd, en samarbets- och intresseorganisation för landets regionala och lokala ungdomsråd. Vi arbetar för att ungdomar ska få större möjlighet att vara med och påverka sin vardag. Läs gärna mer om oss!

 

Följ oss på Facebook eller Twitter för att hålla koll på när nästa lediga jobb läggs ut.  

letar du praktik?

Perfekt, för vi letar ofta efter praktikanter! Vill du lära dig mer om hur det är att arbeta i det civila samhället, på en ideell organisation? Vill du lära dig mer om ungdomars möjligheter till inflytande och organisering? Vill du bidra till att ge ungdomar mer makt? Du kan jobba med kommunikation, eventplanering, administration, utbildning eller något annat som lockar dig. Skicka ett mail med din ansökan till info@sverigesungdomsrad.se så kan vi höra av oss när vi har en plats ledig.