Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Sök pengar från Verksamhetsfonden!

Sveriges ungdomsråd

Nu kan medlemsungdomsråd söka pengar för att genomföra arrangemang eller köpa in material som hjälper er i ert arbete i det egna ungdomsrådet. Mellan 1-31 januari kan ert ungdomsråd söka pengar för inköp och verksamhet som sker under vårterminen fram till och med sista juni.

I januari 2014 kommer vi att kicka igång verksamhetsfonden ordentligt. Men vi smygstartar redan nu. För att kunna sätta upp riktlinjer för fonden på det sätt som gynnar medlemmarna mest vill vi se hur stort tryck det är på de två typerna av bidrag som går att söka från verksamhetsfonden.