Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Hej Anna Sjöberg!

arda eken

Hej alla fina svungare!

 

Jag som skriver detta inlägg heter Anna Sjöberg och går sista året på Hotell & Turismprogrammet.

Jag har just nu praktik på Sveriges Ungdomsråds Kansli på Fryshuset(shit vad stort det är här!)vilket jag längtat till sen.. Jag vet inte när!

Jag kommer från en liten håla i Norrland som kallas Näs(Långsele), 2 mil utanför Sollefteå, där medelåldern i byn är ca 55+(hade varit högre om inte min lillebror & grannbarnen funnits) och det går en buss per dag!

Jag går på Sollefteå Gymnasium, som är en gymnasieskola uppdelad i fyra och som har mycket problem. På fritiden så är jag aktiv i min Ungdomsdelegation i Sollefteå och håller på med hästar. Jag har en Gud och det är Magnus Betnér. Är också aktiv i kyrkan där jag är konfirmandledare. Jag älskar att stå i centrum när jag får vara oseriös, men när jag ska hålla en presentation eller prata på olika arrangemang så blir jag så nervös så jag grinar ofta en sväng för och efter jag pratat.

Jag har i princip bara haft dåliga praktiker, från nian till nu i trean, men nu bestämde jag mig för att göra något som jag tycker är kul.

Att jobba med ungdomsråd är väldigt lärorikt, kul och väldigt spännande. Det händer olika grejer från dag till dag!

Jag kommer att få jobba med olika saker här på kansliet, saker såsom inventering, resebokning, hjälpa till inför IRL, hjälpa till under IRL, föra en ”praktikbok” på vad jag gör under dagarna(så jag kommer ihåg vad jag gjorde haha) och en massa mer!

Jag hoppas jag får se så många av er som möjligt på IRL, det kommer bli såå fett!

Kärleksduschar i massor!