Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

#IRL14 - vilken dröm!

Sveriges ungdomsråd

Det har varit en helt otrolig månad! Vi har tassat omkring på små rosa moln (eller är det paraplyer som burit oss?) efter det FANTASTISKA #IRL14 som gick av stapeln i början av denna månad. TACK SOM FAN! Till alla workshopledare, föreläsare, deltagare, funktionärer, samarbetspartners, skådespelare, artister och alla andra som gjorde #IRL14 episkt! Ett extra stort tack såklart till LUNDS UNGDOMSTING som jobbade med oss dygnet runt för att få allt att klaffa. Lunds kommun ska såklart också ha ett väldigt BIG UP. Vi älskar er gänget!

För er som vill minnas hur det var lite extra, eller för er som inte var på plats men vill veta vad vi gjorde egentligen, det kommer komma både en webtidning och en video med lite skön information lite längre fram. Tills dess, håll tillgodo med det fullspäckade (och supersnyggt layoutade) programmet för helgen.

Kärleksdusch!