Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

TACK FÖR ALLT - ett hejdå från Arda

Sveriges ungdomsråd

I över 5 år har jag engagerat mig i Sveriges ungdomsråd, för mig innebär det en fjärdedel av mitt liv som jag är otroligt tacksam för. Ord kan inte beskriva vilken skillnad Sveriges ungdomsråd har gjort på mitt liv, genom denna organisation har jag under dessa 5 år lärt mig så otroligt mycket om mig själv både på ett personligt plan men också vad för rättigheter jag har som en medborgare i samhället. För att inte nämna de väldigt många underbara och inspirerande människor jag träffat och vännerna jag antagligen kommer ha livet ut.

Jag känner mig ärad över att ha fått vara en del av svungfamiljen och få växa tillsammans med denna organisation som utvecklats något enormt de senaste åren. 

Tack för allt svung, men framförallt för detta senaste år som anställd. Det kommer bli svårt att hitta en arbetsplats med lika härliga kollegor. 

Jag är ”SÅ JÄVLA PEPP” på att få följa Svungs fortsatta utveckling!

Tack för mig!

unnamed.jpg