Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Jag är stolt, jag är redo och för alltid svung - Josefine tackar för sig

Sveriges ungdomsråd

Här om dagen hittade jag ett brev, skrivet av mig själv till mig själv i oktober 2006, på mitt livs första IRL. Då beskrev jag träffen med glädje över den nya kunskap jag fått och kärlek till de nya vänner jag funnit. Då var jag helt ovetande om att Sveriges ungdomsråd fyra år senare skulle bli mitt heltidsjobb, och vara det under fyra hela år. Det är svårt att med ord beskriva de känslor jag känt inför faktumet att en era nu är över. Det är med viss rädsla jag tar steget att lämna organisationen som under så många år varit den som legat mig närmst i hjärtat. Jag har så mycket att tacka Sveriges ungdomsråd för. Hångel. Vänner för livet. Platser jag ALDRIG annars skulle besökt. Erfarenheter i toppklass. Majoriteten av de möjligheter jag mött i livet har på något sätt haft med Sveriges ungdomsråd att göra. I Svung har jag vuxit upp och den kunskap jag samlat på mig genom åren, den pepp, det engagemang och den kämparglöd som jag fått äran att vara en del av - är obeskrivlig! Men det är dags nu, jag ska vidare och ni, medlemmar idag, ska föra organisationen framåt.

Ni ska fortsätta att sprida pepp, kärlek och kunskap. Ni ska fortsätta att växa, och hjälpa andra att göra det samma. Ni ska finnas där för de som söker en plats att kanalisera sitt engagemang, ni ska göra Sveriges ungdomsråd till så mycket mer än vad det är idag.

Jag är stolt, jag är redo och jag är för alltid svung <3

Kärleksdusch - Tack för allt!

Bilden är tagen på en av mina första träffar, en inspirationshelg i Hudiksvall 2007.  

Bilden är tagen på en av mina första träffar, en inspirationshelg i Hudiksvall 2007.