Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Hej då finaste Svungare - hejdå från Rebecca

Sveriges ungdomsråd

Hej då finaste Svungare!

För att sammanfatta vad jag tänker kring min tid i organisationen kan jag bäst beskriva det som en fantastisk resa fylld av glädje! 

Tillsammans med er medlemmar och underbara kanslikollegor har jag skrattat mig igenom alla med- och motgångar.

Att jobba på Sveriges ungdomsråd har inte varit något annat än ett privilegium och jag är så tacksam över att ha fått vara med och forma den här guldklimpen till organisation! Särskilt tillsammans med er era himla KÄRLEKSGENIER! 

I mina ögon har Sveriges ungdomsråd två superkrafter: fantastiska medlemmar och fantastiska anställda! (Yes, I said it!)  Nu när kansliet krymper vet jag med säkerhet att ni alla tillsammans kommer att fortsätta förvalta den fina känslan av värme och inkludering som är så specifik just för oss :)

Jag kommer alltid att se på min tid på Svung med stor tacksamhet och kärlek och hoppas att jag kommer möta alla er unika civilsamhälleskrigare i andra sammanhang. Ni är fantastiska, tack för allt jag fått av er! <3 

Pussar och kramar! 

Rebecca