Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Hej Simon!

arda eken

Hej alla svungare!

Jag heter Simon och jag har varit och praoat på kansliet i två veckor nu.
Jag är 14 år gammal och går i 8an på Fribergaskolan i Danderyd(den är bättre än mörby!). Jag bor även i Danderyd och på fritiden tycker jag om att spela dator och skjuta pilbåge. Jag gillar även att segla och simma, samt fäktning plus att jag spelar saxofon! 

Under mina två veckor på svung har jag upplevt allt från informationsturnéer till att skicka vykort.
Det har varit super kul och jag har lärt mig supermycket och har haft superkul och träffat många trevliga och kul personer.

Under min tid här har jag hjälpt till att skicka vykort till alla kommuner och riksdagsledarmöter.
Jag har också hjälpt till att skicka iväg beställningar med metodböcker och annat material. Jag har också hjälpt till att sortera medlemsregistret efter som att den gamla som låg på drive hade blivit raderad av misstag.

Jag var också på SKLs demokratidag där jag ock Arda var och lyssnade. Då hade också Angelica en stund att prata men det blev förkortat för att alla andra pratade en massa mera tid en vad de skulle. Jag ska också på fredag åka till Linköping och vara med på informationsturnens stopp där det kommer att bli superkul!

Men kortfattat så har jag haft en superkul vecka fylld med intressanta och spännande saker.

Och kom ihåg, en svensk tiger.