Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Höj rösten!

Sveriges ungdomsråd

Främlingsfientliga vindar blåser genom Europa. Enligt svensk statistik blir hatbrott allt vanligare. Samtidigt sitter fascistiska och nazistiska partier redan i ett antal europeiska parlament. Om du inte använder din röst kommer andra att använda din tystnad för att förstärka sitt inflytande. Förstärk i stället jämlikhet, respekt och människors lika värde. Höj rösten!

Valet till Europaparlamentet närmar sig. På söndag, den 25 maj, är det dags. Många av våra ungdomsråd runt om i landet engagerar sig i detta, trots att ungdomarna i många fall inte ens själva får rösta. De opinionsbildar och de demonstrerar. De höjer sina röster på alla tänkbara sätt. På söndag har många av dem inget val. Om du som läser detta har möjlighet att lägga en lapp i ett kuvert, och därigenom höja din röst mot facism, rasism och orättvisor, gör det.

Inför valet på söndag, och inför valet i höst, stödjer Sveriges ungdomsråd kampanjen "Höj Rösten!"