Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Ny anställd på kansliet! Välkommen Agnes!

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Ny anställd på kansliet! Välkommen Agnes!

Sveriges ungdomsråd

Agnes Nordberg är det senaste tillskottet på kansliet! Många av er känner henne sedan tidigare då hon länge vart aktiv i Svung genom sitt engagemang i ungdomsfullmäktige i Nynäshamn. Vi är skitglada att Agnes nu kommer jobba med oss i ett år. Här nedan berättar Agnes själv om vad det är  hon ska göra och hur det känns. Välkommen Agnes! 

Hej alla svungare!
Mitt namn är Agnes Nordberg och jag ska under ett år jobba på Sveriges ungdomsråd och i Stockholms stad som projektledare. Jag kommer jobba på Södermalm och i Älvsjö med att hjälpa ungdomarna där att bla starta ungdomsråd men även kolla på vilket sätt de kan vara med och påverka sin stadsdel. Det kommer verkligen bli så kul och spännande! Vem är jag då?
Jo! En glad och positiv person som lever med mina känslor på utsidan. Jag älskar att klappa katter, äta mat, lyssna på filmmusik och träffa nya människor. Jag bor och är uppväxt i Nynäshamn,en kommun som ligger i södra Stockholms län. Jag engagerade mig tidigt i både elevråd och friends på skolan där jag gick. När jag gick i åk 8 så kom Nynäshamns ungdomsfullmäktige på besök i skolorna. Jag fastande direkt för det och förstod att jag kunde ta mitt engagemang vidare där.
Jag var aktiv under flera år och avslutade min tid i ungdomsfullmäktige med att sitta ordförande i två år fram till i december 2014. Vi gick med som medlemmar i Sveriges ungdomsråd 2009 och jag minns tydligt min första träff, IRL i Haninge 2009. Det var så himla amazing med alla föreläsningar,workshops och underbara medlemmar att jag inte visste var jag skulle ta vägen, jag blev helt fast. Sedan dess har jag hunnit vara med på väldigt många Svungträffar, projektlett inspirationshelgen i Nynäshamn och även suttit med i  Svungs valberedningen ett år.
Jag har alltid älskat att vara med i Svung och jag är verkligen superglad och taggad att jag nu har fått chansen att jobba med denna underbara organisation. Jag brukar ofta säga till personer som frågar, att utan Sveriges ungdomsråd så hade jag inte varit samma person som jag är idag. Den här organisationen är så himla viktig för både ungdomsråden men även för alla enskilda medlemmar. Den personlighetsutveckling som denna organisation har gett mig är helt sinnessjuk. För 6 år sedan så vågade jag inte ens hoppas eller tänka på att jag en dag skulle få sitta här på Sveriges ungdomsråds kontor som projektledare och skriva en presentation om mig själv. Jag blir så varm i hjärtat att jag nu får jobba tillsammans med alla i Svung, tillsammans med er! <3
Om ni är nyfikna på vad jag gör på Södermalm och i Älvsjö så är det bara att höra av sig till mig, eller om ni bara vill snacka om filmmusik så går det också bra. Hoppas vi ses snart.
/Agnes
agnes@sverigesungdomsrad.se