Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Utvärdering från #IRL15

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Utvärdering från #IRL15

Sveriges ungdomsråd

I månadsskiftet mellan oktober och november hade vi ca 300 deltagare på plats i Stockholm vid vår senaste utbildningshelg, #IRL15. Det var en helg fylld till bredden med inspiration, pepp och kunskap. I vanlig ordning skickade vi en utvärdering till våra medlemmar efter träffen och nu har vi sammanställt svaren!

Sammanfattningsvis kan vi se att deltagarna på årets IRL har varit mycket nöjda såvälmed innehåll som de praktiska förutsättningarna. Under diagrammen syns en samkommentarer som kommit in och som vi tar med oss framåt i planering och genomförande av kommande träffar. Det vi plockar med oss från i år handlar främst om maten och praktiska förutsättningar – vi ska försöka se till att det blir mer kvalitet framöver.

Återkommande kommentarer om innehållet handlar om att ni är väldigt nöjda överlag. Ni uppskattar alla föreläsningar i hög grad, och det finns inte en enda där snittbetyget hamnar under 5 – vilket vi tolkar som att vi valt ett bra program med relevanta ämnen för er.

Från styrelsens, kansliets och alla frivilligas sida är vi sjukt nöjda med evenemanget! Det var succé på alla sätt och vi är så sjukt tacksamma att vi får privilegiet att vara bland superstjärnor som er.
Utan våra medlemmar är vi inget – och det är ni som gör träffarna till det de är!
TACK för ett härligt 2015! Nästa träff är i Bjuv i februari - vi ses där!