Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

MÅNADENS UNGDOMSRÅD: NORRMALM!

Sveriges ungdomsråd

Norrmalm är månadens ungdomsråd! Tillsammans med Ung Birka skapade de Ryktet. Det är en fest för ungdomar av ungdomar. För ungefär en månad sen hade de en konsert där Linda Pira var huvudakten, med Besides The Bridge som förband. Vi snackade med Norrmalm ungdomsråds ordförande Bella Thorsell för att snacka om hur det var att projektleda en så grym konsert!

 

Vad var det svåraste med att planera Ryktet?

Det var väldigt tidskrävande. Allt skulle klaffa, lokalen skulle vara ledig samtidigt som Linda Pira kunde. Det var även svårt att sålla ut idéer eftersom vi alla hade så mycket vi ville göra.

Vad var det roligaste med att planera Ryktet?

Alla var så himla peppade! Vi hade många idéer och motivationen för att det skulle bli så bra som möjligt.

Hur kom ni på iden att göra en konsert?

När vi startade ungdomsrådet så var en av de första idéerna vi hade att göra en konsert. Vi alla älskar musik och det skulle vara väldigt kul. Men först var det mycket fokus på att bygga upp ungdomsrådet, få fler medlemmar. När det var stabilt började vi tänka på det igen. Så efter två år så började vi planera och nu är vi här!

Vad var det roligaste under konserten?

Det roligaste var att se medlemmarna njuta av att allt hårt arbete som de har gjort. Det var lite stressigt under kvällen allt blev bra. Det var verkligen många där!

Vad var det jobbigaste under konserten?

Som ansvarig projektledare så var jag tvungen att se till allt funkade. Det blev mycket spring men allt löste sig. Vi hade lite problem eftersom det saknades mat som vi hade beställt men tillslut så blev det lyckat.

Hur känns det nu när det har gått mer än en månad sen konserten?

Vi har redan börja spåna på nästa Ryktet! Efter den kvällen så är vi mer peppade och har mer motivation. Till nästa gång så vet vi vad vi kan göra för att göra det bättre. Den motivationen kan ta oss långt. Det kan bara bli bättre!

Hur har det påverkat er som ungdomsråd?

Det är det bästa som har hänt ungdomsrådet. Vi har blivit en mycket tajtare grupp och mer peppade att göra fler saker. Vi har även fått fler aktiva medlemmar genom att visa att vi inte bara jobbar politiskt, utan det finns något för alla.

 

Tack så mycket till Bella och Norrmalms ungdomsråd och lycka till med allt!