Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Vi söker värdkommuner igen!

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Vi söker värdkommuner igen!

Sveriges ungdomsråd

Nästa inspirationshelg är i Borås 6-8 maj. Efter det har vi INGA FLER VÄRDKOMMUNER SPIKADE.
Viktigast är värdkommun till IRL. 3-6 november är datumen som IRL ska vara i år - men VAAART?Vi letar också värdkommun till nästa års kongress i mars.

Är ditt ungdomsråd sugna på att vara med och styra event? Få bättre sammanhållning och gruppdynamik på köpet? Visa er kommun att ni visst är ansvarstagande och grymma? Hitta nya medlemmar som kan vara aktiva? Göra något grymt för unga på er ort och från hela landet? Var med som värdkommun!

Att stå som värdkommun innebär att kommunen står för lokaler, boende, mat och en kvällsaktivitet. Allt som oftast sover vi i skolan där vi har själva eventet, och maten kommer från att skolköket är öppet under helgen. Det brukar funka toppen! 

Beroende på storlek på helgen och ambitionsnivå i kommunen så brukar kostnaderna för en helg landa på runt 100 000kr. Vi brukar räkna med minst 100 deltagare pet träff.

Som ungdomsråd måste ni komma ihåg att det är viktigt att ni har kommunen med er i detta - fråga dem om intresse och möjlighet finns så kan vi hjälpa er med resten. Låter det intressant? Anmäl intresse här.