Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Tävlingsdags för SVUNGARE!

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Tävlingsdags för SVUNGARE!

Sveriges ungdomsråd

#JOINASVUNG

Den 14e december är sista dagen för att medlemsrapportera och för att maxa detta tänkte vi kicka igång en TÄVLING! Nämligen #JOINASVUNG. Tävlingen går ut på att medlemsvärva så MÅNGA nya medlemmar(stödmedlemmar räknas) till sitt ungdomsråd fram tills den 14e december. De ungdomsråd som ökat i flest medlemmar procentuellt (dvs i förhållande till hur stort ens ungdområd är) vinner 3000kr på VALFRITT presentkort! Ni bestämmer själva vilken typ av presentkort som passar ert ungdomsråd bäst!

Såhär tävlar ni:
Skriv till oss på facebook/instagram eller mejl och berätta vilket ungdomsråd ni är samt hur många medlemmar ni har idag. Sedan, efter den 14e december då ni medlemsrapporterat kommer vi se hur mycket ni ökat under tävlingsperioden! Och fram till dess ska ni bara köra och värva så många ni kan! Och svårare än så är det inte.

Vid frågor är ni varmt välkomna att höra av er till oss på info@sverigesungdomsrad.se alternativt aida@sverigesungdomsrad.se LYCKA TILL!