Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Debattspelen söker ny debattcoach!

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Debattspelen söker ny debattcoach!

Sveriges ungdomsråd

Sitter du på massa livsvisdomar men saknar ett sammanhang att dela de i? Brinner du för ungas inflytande? Har du drömmar om att hålla locker-room pepptalk á la Coach Carter? Debattspelen söker nu DIG som vill vara en del av ungas utveckling och coacha framtidens makthavare! I December var det Tumbaloss från Tumba Gymnasium som tillsammans med sin coach Jackie Mhitaryan kammade hem guld i Debattspelens första turnering. Kanske är det din tur nu? Läs mer om och gör en intresseanmälan senast torsdag 8/2: https://goo.gl/forms/jmlBramuGAx6x8Sd2