Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Kongress 2018- Skövde!

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

Kongress 2018- Skövde!

Sveriges ungdomsråd

Den 23-25e mars är det äntligen dags för årets kongress, som denna gång hålls i Skövde! Kongressen är Sveriges ungdomsråds årsmöte och alla medlemsungdomsråd som har skickat in medlemsrapportering för föregående år är välkomna dit för att bestämma vad Sveriges ungdomsråd ska fokusera på under kommande år, och för att bestämma vilka som ska utgöra organisationens styrelse. Anmälan är öppen, skriv till aida@sverigesungdomsrad.se för länk.