Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

#NYTTJOBB: Vikarierande verksamhetschef

Nyheter

Här får du uppdateringar om det senaste som händer på Sveriges ungdomsråd! 

#NYTTJOBB: Vikarierande verksamhetschef

Sveriges ungdomsråd

UPPGIFT

Utveckla och leda Sveriges ungdomsråds ideella och anställda in i en ny utvecklingsfas, ta fram nya projekt, vårda relationer till våra ungdomsråd, samtala med kommuner och regioner, samt bidra till en organisation som ständigt växer och kännetecknas av jämställdhet och mångfald. 

Låter det intressant?

Har du dessutom erfarenhet från föreningslivet och är en utåtriktad person med bra planeringsförmåga?  Då borde du verkligen söka tjänsten som vikarierande verksamhetschef på vårt kansli i Stockholm. Välkommen med din ansökan!