Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Våra segrar - blogg

Lusseinnebandy

Sveriges ungdomsråd

”Vår första tanke var att det borde hända nåt kul inför jullovet och turneringar har alltid stått högt upp på listan bland de unga här. Vi fick idén om drog- och alkoholfri lusseinnebandy för ungdomar 13-25 år, som börjar på kvällen och avslutas med slutspel vid 2 på natten. Vi pratade med kommunen och en lokal innebandyförening och har av dom fått hjälp med hall, personal, mål och västar. Nu har vi haft turneringen varje år sen 2006 och den har blivit jättestor! Folk åker in från hela Värmland för att titta på och spela, och vi får till och med tacka nej till lag nu för tiden. I publiken sitter både någons mormor och morfar, bebis och föräldrar, ungdomar i olika åldrar och med olika bakgrund. Det är nog det roligaste, att lusseinnebandyn samlar så många olika människor.”

Olivia, Forshaga ungdomsråd