Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Våra segrar - blogg

Reflexkampanj

Sveriges ungdomsråd

Reflexkampanj tog sin start i att vår ungdomscoach kom med i andan i halsen till vårt möte, hon hade varit väldigt nära att köra på en fotgängare som inte hade reflexer. Vi diskuterade om varför man inte använder reflexer, kunde det vara så att man prioriterade bort dem för att det helt enkelt var en kostnad? Ungdomsrådet bestämde på samma möte att vi hade pengar i budgeten så vi gjorde en beställning på 10 000 reflexer med tryck på som delar ut i skolor, på offentliga större evenemang i Sjöbo, vid affärer och vid andra evenemang som vi är med på. Vi ser det lite som marknadsföring för oss där vi visar att vi bryr oss om alla.

- Sjöbo ungdomsråd