Open Dyslexic

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

49 Hälsingegatan
Stockholm, Stockholms län, 113 31
Sweden

Träffar

Här hittar du information om Sveriges ungdomsråds olika nationella träffar, utbildningar och konferenser.

IRL är Sveriges ungdomsråds största årliga arrangemang och till det bjuds alla medlemmar in att delta. Mellan 120-300 personer brukar vara med, och helgerna är alltid sprängfyllda med inspiration, diskussion och möjligheten att träffa nya vänner.

IRL anordnas på hösten årligen och flyttar runt mellan olika orter i landet. 2011 var träffen i Nacka, 2012 i Ljungby, 2013 var den i Gävle, 2014 var vi i Lund, 2015 i Stockholm, 2016 i Kungsbacka, 2017 i Borlänge och 2018 i Fagersta!

Ett stort tack till er kommuner som arbetat med våra helger i form av att stå som värdkommun för våra träffar - samarbetet med er göra våra träffar möjliga!

Inspirationshelger kallas de utbildningshelger som Sveriges ungdomsråd arrangerar för våra medlemmar och som går djupare in på ett tema i taget. Vi har minst 2 inspirationshelger varje år, och precis som IRL flyttar de runt mellan olika orter i landet! 

Kongressen är Sveriges ungdomsråds årsmöte och alla medlemsungdomsråd som har skickat in medlemsrapportering för föregående år är välkomna dit för att bestämma vad Sveriges ungdomsråd ska fokusera på under kommande år, och för att bestämma vilka som ska utgöra organisationens styrelse.

BLI VÄRDKOMMUN 2019!
Psst... vi letar efter värdkommuner till alla våra träffar kommande år. Är din kommun intresserad? Anmäl er på knappen så kontaktar vi er!

KOLLA IN VÅR FILM FRÅN #IRL15!