Bli värdkommun!

Här kan du läsa vad det innebär att vara värdkommun och se våra aktuella arrangemang.

Vid varje träff som Sveriges ungdomsråd arrangerar så samarbetar vi med en kommun och ett ungdomsråd i den kommunen som står som värdar för träffen. Precis som våra metoder handlar det om att Sprida kunskap, Ge resurser, Spara tid och framförallt Skapa rum där unga kan organisera sig. Här söker vi samverkan mer er kommuner för att kunna skapa rummen som behövs där unga kan mötas i sin organisering och sitt engagemang!

Det innebär att ni i och med våra arrangemang som kommun och ungdomsråd får möjlighet att visa upp er, och visa att ni satsar på att ge ungdomar möjlighet att göra verklig skillnad. I samband med våra inspirationshelger och kongresser kommer mellan ca 60 och 100 engagerade ungdomar från hela Sverige till just er ort, och under IRL handlar det om mellan 100-150 deltagare. Träffarna ger er som kommun möjlighet att synas i media och göra gemensamma satsningar tillsammans med Sveriges ungdomsråd. För ungdomsrådet innebär arrangörskapet en stor utmaning i ansvarstagande och förberedelser.

Läs mer om våra olika typer av arrangemang här.

Aktuellt

Ta chansen att profilera er som en kommun som sätter ungdomars inflytande i fokus och få samtidigt möjligheten att knyta kontakt med hundratals engagerade ungdomar från hela landet.

Nu letar vi efter kommuner som vill samarbeta med oss under året och söker värdar till följande träffar:

  • Kongressen i mars 2024
  • IRL vår största träff i oktober 2024

Anmäl er som värdkommun! 

Fyll i formuläret så hör vi av oss med vidare information.