Träffar med svung

Nu är det dags för #IRL19, du kommer väl?


 

ANMÄL ER TILL #IRL19 NU! (anmälan stänger 8/12)

Som vi har väntat på att kunna släppa vår största årliga nätverksträff för ungdomsråd i Sverige, äntligen kan vi välkomna er till #IRL19 – Get to action den 13-15 december i Skövde.

År 2020 blir barnkonventionen till Svensk lag och kommer vara det genomlöpande temat för träffen samtidigt som vi kopplar ihop vårt lokala, med det regionala, nationella och internationella med EU-perspektiv. Ni kommer få processledning i barnkonventionen, workshops kring hotet som antidemokratiska krafter utgör, inkludering som en förutsättning för demokratiska samtal, inspirerande föreläsningar värvat med helgens metod – Get to action som handlar om att sätta det vi lär oss i praktiska sammanhang.

Välkomna!

Träffen är ett samarbete mellan Falköping kommun, Skövde kommun och Sveriges ungdomsråd med stöd av MUCF.              
                   

IRL är Sveriges ungdomsråds största årliga arrangemang och till det bjuds alla medlemmar in att delta. Mellan 150-300 personer brukar vara med, och helgerna är alltid sprängfyllda med inspiration, underhållning, diskussion och möjligheten att träffa nya vänner. IRL anordnas på hösten varje år, normalt under Halloween-helgen, och flyttar runt mellan olika orter i landet.

Inspirationshelger kallas de utbildningshelger som Sveriges ungdomsråd arrangerar för våra medlemmar och som går djupare in på ett tema i taget. Vi har minst 3 inspirationshelger varje år, och precis som IRL flyttar de runt mellan olika orter i landet!

Kongressen är Sveriges ungdomsråds årsmöte och alla medlemsungdomsråd som har skickat in medlemsrapportering för föregående år är välkomna dit för att bestämma vad Sveriges ungdomsråd ska fokusera på under kommande år, och för att bestämma vilka som ska utgöra organisationens styrelse.

Vi letar efter värdar till alla våra träffar. Är din kommun intresserad? Anmäl er på knappen!

Ett stort tack kommuner!

Till er kommuner som arbetat med våra helger i form av att stå som värdkommun för våra träffar – samarbetet med er göra våra träffar möjliga! Unga har i era kommuner fått en ingång till ett engagemang, samhället och politiken i tidig ålder och ni har möjliggjort detta.

Tack till:

Växjö kommun, Borlänge kommun, Dals-ed kommun, Nyköping kommun, Ludvika kommun, Haninge kommun, Rättvik kommun, Nacka kommun, Ljungby kommun, Gävle kommun, Lund kommun, Gällivare kommun, Sollefteå kommun, Falun kommun, Sollentuna kommun, Malmö stad, Vimmerby kommun, Katrineholm kommun,Haparanda kommun, Norberg kommun,  Stockholm stad, Skövde kommun, Borås stad, Göteborg stad, Kungsbacka kommun, Fagersta kommun, Karlstad kommun och Karlskoga kommun.